måndag 21 december 2009

Ett obligatoriskt inlägg

Se, det snöar!

De flesta har nog lagt märke till det vid det här laget. Men har ni tänkt på vad det får människor att göra? Nej, inte kasta snöboll och bygga snögubbar utan blogga. Det är säkert, alla bloggar om snön!

Att detta är ett obligatoriskt inlägg syftar inte på att alla andra bloggar om snön - det var mer en betraktelse - utan till det faktum att jag har bloggat om den första snön alla andra säsonger. I år kan jag dock tidigarelägga detta inlägg med flera månader. Den första snön är tidig, det har nog de flesta lagt märke till vid det här laget. :-)

Tog såklart med mig kameran ut vid utsläppet. man visste ju inte då (detta var några dagar sedan) att snön skulle ligga kvar så många dagar. Och att det skulle komma ännu mer sen då. Jag tror att det är rekord både i snödjup och minusgrader. Mer snö och kallare temperatur har det aldrig varit under de år vi har bott här.

Grynet, Vanilla och Totte spanar genom snön som yr.

Foxys första möte med snön - ser hon lite skeptisk ut?!

På eftermiddagen kom tjejerna och red. Ridbanan var inte att tänka på. Meterhöga vallar längs med ena långsidan. Vi gick ut på fältet i snålblåsten. Ponnysarna skötte sig bra och tjejerna var uthålliga trots kylan. Härdade bond-brudar är vad de är.Tilde på Samantha och Karro på Curre.


Frusna och snöiga - men alltid glada!

2 kommentarer: