lördag 5 mars 2011

Ack ljuva korta sportlov!


Glada sportlovs-tjejer

Lov = stallet hela dagen. I alla fall om Tilde och Karro får bestämma. Och så blev det också förra veckan när de hade sportlov. Kyla och snåla vindar hindrade inte änglarna från att både trimma i ridhuset och ta en galopp i snön ute på fältet.

Veckan avslutades med tävling på Malmö Civila Ryttarförening. Samantha hoppade 70cm + 80 cm. Två kanonrundor, men slutade första utanför placering i båda klasserna. Tilde gillar att rida fort i omhoppningarna, men får kanske tänka om lite om hon vill ha rosett med sig hem. Ibland kan det löna sig att rida smarta svängar istället...! :-)
Matador gjorde inte sin bästa start. Han var spänd och ganska okontaktbar. Vi har bestämt oss för att backa lite och jobba ordentligt med grunden innan vi försöker igen.


Härlig galopp i snön med Matador och Caramel
Caramel bjuder på ett litet skutt!

Den här veckan har vi haft besök från Stockholm. Anna har varit här på sitt sportlov och hjälpt till i stallet och ridit. Det har varit roligt att ha henne här och vi säger välkommen tillbaka!






3 kommentarer:

  1. Vad mysigt det ser ut, men ack så kallt. Brrr. Gillar Carros scarf ;)

    SvaraRadera
  2. Oj vad mörk Karamellen har blivit i vinter, knappat jag kände igen henne! Hur går det med alla svällande stomagar, när ska fölisarna ploppa ut i år? Här längtar vi bara efter vår och barmark! Hls Ulrika

    SvaraRadera
  3. Jag gillar mina vantar ;)

    SvaraRadera