lördag 8 februari 2014

Årets första tävling
Idag har vi startat upp tävlingssäsongen 2014. Det blev årsdebut och debut på nationell nivå på samma gång. Curre var ponnyn som stod för tävlandet idag och programmet var FEIs lagtävlansprogram - ett av två program som man kan kvala till SM i. Nu är vi äntligen på den sista nivån. Vi är där en ponny ska prestera som högst. Vi har verkligen en spännande säsong framför oss! 

Well, well, debut idag alltså. Vi hade räknat med lite ringrostighet, det var i höstas som Curre gjorde sin senaste start. Målet var att ha ett bra flyt och känna att alla delar i programmet fungerade även om inte allt blev perfekt och att landa på runt 65 procent. 

Uppladdningen inför idag har inte varit optimal. Tack vare diverse snöoväder och  Skånes fantastiska förmåga till drivbildning på vägarna har vi fått ställa in flera träningar och en programridning. Som grädde på moset har Karro ägnat veckan åt att vara sjuk och hon var ganska kraxig och hostig även idag. 

Allt gick faktiskt ungefär som vi hade tänkt oss idag. Nån liten miss men fint och jämnt i det stora hela. 65,85 procent och tredjeplatsen i klassen! Vår första nationella placering! Vi ligger på 100 % än så länge :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar