tisdag 29 november 2016

Det närmar sig med stormsteg!

Perfa hoppar uppsuttet för första gången

Den som spar hon har... De här bilderna är tagna den 4:e september i år. Snart tre månader sen alltså. De borde ha kommit upp i bloggen ganska så direkt, men av någon anledning så genomförs mitt bloggande i sirap under höstarna. Det blir alltid lite gles uppdatering just under den här tiden. Jag har faktiskt fler inlägg där bilderna är uppladdade och texten påbörjad men som inte blivit avslutade. Ge inte upp med andra ord. Det kan plinga till när som helst :-)

Perfa då. På bilden ovan ses hennes debut över hinder med ryttare på ryggen. Det fungerade tämligen problemfritt får jag säga. Hon är cool men ändå uppmärksam på hindrena. Vi hoppade faktiskt en liten bana med tre små räcken. Efter den strålande insatsen fick Perfa en viloperiod. Hon arbetade på rätt bra under sommaren och även efter kvalitetsbedömningen så det kändes som att det var dags. 

Just nu är hon väl sådär halv-igång. Dvs jag har inte riktigt haft tid att rida så mycket som jag hade tänkt, men hon vilar inte helt. Det finns dock en anledning till att vi måste snäppa upp oss, och det är rejält och det är nu! Jag syftar på något så allvarligt som den annalkande Nyårshoppningen!

Nyårshoppningen är en tradition som startades upp inför årsskiftet 2015/2016. Det är jag, Karro, min kära sambo samt hela familjen Smith som gör upp om titeln som "Vinnare av Nyårshoppet". Man vinner evig ära och får även stoltsera med vandringspokalen ett helt år.

Så här ser det ut, världens mest prestigefyllda vandringspris

Eftersom att vi rider på lite olika nivå, Olof är ju svårklassryttare och min sambo Micke rider bara en gång om året typ (nyår alltså) så finns det vissa handikapp. Olof måste rida barbacka t ex. Hehe. Han blev ändå tvåa förra året. Vann gjorde Otto Smith nio år på sin ponny Caddy. I år tror jag att Lilly och Manthan blir farliga.

Mitt val av partner i år har jag tänkt ska bli Perfa. Vi måste alltså komma igång med hoppningen igen. Mina chanser till en framskjuten placering tror jag ökar drastiskt om hon har hoppat uppsuttet mer än en gång! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar