lördag 29 november 2008

Vilket fredagsmys!




Idag blir det ett lite annorlunda blogginlägg, för det ska handla om självaste stuterichefen, det vill säga moi!

Förra julen fick jag och Micke ett presentkort av mamma. Det var "Fredagsmys på hotel Gässlingen". Fri tillgång till relaxavdelningen, afternoontea, trerättersmiddag, boende i fint dubbelrum samt stor frukostbuffé. Vilken härlig klapp! Det har bara tagit oss lite (väl) lång tid att utnyttja kortet. Detta har vi dock tagit tag i och besökte igår hotellet, som ligger i Falserbo-Skanör. Underbart ställe! Vi njöt från ankomst till avgång. Så vänlig personal, vacker inredning och GOD MAT!

Efter eftermiddagsfikat som bjöds när vi checkade in klädde vi oss i badrockar och tofflor och gav oss genast ner till "relaxen". Vi började med den vedeldade badtunnan (utomhus). Helt ensamma och med mycket fin belysning runt omkring. Härlig stämning. Sen blev det massagestolarna i en halvtimme ungefär och efter det kastade vi oss ner i bubbelpoolen. Otroligt nog var det nästan tomt på folk när vi var där och vi kunde ha alla faciliteterna för oss själva. Det kändes så lyxigt.Senare på kvällen bjöds det på en utsökt middag och högklassiga viner. What a day!

Jag i massagestolen.



Jag i bubbelpoolen


Dagen efter gick vi upp vid strax före nio (vilket oftast brukar bära oss emot eftersom vi är så morgontrötta, men vi såg så mycket fram emot det som väntade...). Buffén var uppdukad och där fanns allt man kunde önska. Vi smälte maten en stund på rummet och sen checkade vi ut.


Väl hemma igen - och vad tror ni är det första man gör?
Självklart drar man på sig stallebrallan och går ut i stallet, lunchfodrar hästarna och mockar! And I love it :-)

Stort tack för den fina julklappen mamma, den var perfekt!

1 kommentar: