fredag 3 september 2010

Skarpt läge

I helgen som var var det genrep för Matador och Caramel i löshoppning. Sista gången inför kvalitetsbedömningen. De skötte sig bra, Matador gjorde det han skulle men han har hoppat bättre. Caramel var lite loj men avslutade med ett kanonhopp. Lurig dam det där...

Söndagen bjöd på tävling för Tilde och Samantha. Regional 80cm och 85 cm. Debut på regional nivå och debut på den sistnämnda höjden, men framför allt sista chansen att kvala till championatet. Tilde och Manthan var tvugna att nolla minst en av klasserna. Tilde var nervös, vilket är ganska ovanligt.

Självklart satt nollan! De gjorde en jättefin och säker runda i 80 cm. Humöret var på topp! I andra klassen hoppade Manthan ännu bättre men fick med sig en bom. Det får vi nog ta på trötthetskontot, man kände helt klart att banorna var lite svårare och högre nu på regional nivå.

Träning dagen innan tävlingen. Fin blick Tilde! :-)

Observera speciellt det skarpa läget på bilden. Karro har nämligen investerat sommarjobbs-pengar i en fin systemkamera, så nu för tiden har vi alltid skarpt läge på Högås! ;-)

I eftermiddag är det Matadors tur att bekänna färg. 17.05 startar han sin bedömning och imorgon är det Caramel. Resultatrapport kommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar