torsdag 13 januari 2011

Sen sist...


Tilde och Karro i en härlig snögalopp på Hera och Saga

Nytt år och nytt blogginlägg.

Snön har väl knappast passerat någon obemärkt förbi. Här försöker vi utnyttja den på bästa sätt och har varit ute och galopperat mycket på fälten.

Det senaste inlägget handlade om klubbmästerskapet i hoppning, som ju Tilde och Samantha vann. Efter två veckor var det dags igen. Den här gången i dressyr. Nu var det Karros tur att plocka hem en titel. Hon och Matador red på stadiga 68,5 procent i sin gemensamma dressyrdebut och vann både klassen och mästartiteln. De är så duktiga mina tjejer! :-)

I övrigt så rullar det på bra. Stallet är fullt med en härlig blandning. I lösdriften går Rocky tillsammans med tre jämnåriga halvblods-killkompisar (alla födda 2010). Han verkar dock inte ha svårt att hävda sig, sin ponnystorlek till trots.

Vi har även några ponnyer och två hästar här på utbildning. De är fina allihopa och utvecklas positivt.

Våra lovande fyraåringar har nu övergått till att vara lovande femåringar. De har haft lite vintervila men ska igång nu igen. Spännande och roligt. Mer om dem kommer!

I år har vi tre ston som ska föla. Jag har faktiskt inte berättat något alls om dem än och jag tycker nog att de förtjänar ett eget blogginlägg... Så håll utkik :-)Karro tillsammans med utbildningshästen Saga


Tilde och fina Hera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar