söndag 3 juni 2012

Duktiga ungdomar

Dagens rubrik gäller faktiskt både två- och fyrbenta vänner. 

Vi har varit i Eslöv idag där Karro har debuterat sin egen storhäst Speedy i tävlingssammanhang. Han är född -08 och startade sin första 0,90 m hoppning. Karro har varit superduktig i utbildningen av sin unghäst. Han köptes av familjen när han vandes av från sin mamma och Karro har gjort allt jobb med honom själv (med lite hjälp från undertecknad - nån måste ju hålla i snöret i början... :-) ). Jobbet hon har lagt ner gav betalt idag, Speedy skötte sig mycket bra på tävling. Ett ynka litet pet kom emellan ekipaget och deras första rosett, men rundan var fin och ryttarinnan nöjd! Den roligaste hopptävlingen vi varit på på länge! 

 På väg mot startlinjen...

 ...det flyter på bra!

Högt över! (men är det magen som är lägsta punkten??? Haha!)


När vi kom hem tittade vi in på equipe - man vill ju hålla ett öga på när konkurrenterna är ute och tävlar! :-) Till vår glädje såg vi att det gick strålande för vår nyaste team-ryttare och då passar det ju bra att presentera henne även här! Claudius har fått en ponnyryttare som ska hjälpa till och tävla honom i dressyr. Hon heter Siri Winstedt och är 14 år i år. Hon har en egen ponny som heter Stackarps Marwin och som hon tillsammans med stort engagemang från sin mamma har utbildat sedan han var fyra år. De startade LB1 och LA1 idag i Skromberga och placerade sig i båda klasserna. Starkt gjort i ovanligt tufft motstånd. Vi säger GRATTIS!


Siri trimmar med Claudius hemma på ridbanan

Siri med sin ponny Stackarps Marwin. Bilden tagen på prisutdelningen under tävlingarna på Ribersborg där ekipaget vann LB1. I samma klass var Högås Vanilla trea, dubbel glädje alltså!

1 kommentar:

  1. Vänta nu.. han rev väl med magen? Fast nä, så illa är det inte.. än.. ;)

    SvaraRadera