onsdag 30 januari 2008

Presentation


Den här bloggen handlar ju egentligen om stuteriverksamheten här på gården, men vi har ju även andra hästar här, och jag tycker att de också kan få vara med på ett hörn... Här kommer en presentation av de hästar som bor här på Högås just nu. Ja, förutom Hebe och Vanilla då, för de har jag ju redan presenterat.

Ophra (SWB)

1996
e Zephyr - Orust
Ophra är ett inlånat avelssto. Hon är betäckt med en welsh-hingst och det är tänkt att hon ska producera fina RP-föl. Beräknad fölning är 4/5 2008

Gulliver (SWB)

2000

e Ramiro Sohn F - Grandsudan

Här hemma går han alltid under namnet "Gunnar". Det är en snäll och trevlig kille som har ett stort hjärta. Gunnar har blygsamt startat en liten dressyrkarriär under hösten -07 med plac i LC/LB dressyr. Under våren väntar nya utmaningar.

Hera (SWB)

2003

e Dammen - Bamtung

Hera är en mycket ambitiös och arbetsam dam. Energin sprutar nästan ur öronen på henne. Som treåring blev hon betäckt, och våren -07 födde hon Hebe. Sedan avvänjningen i höstas har hon börjat arbeta och ska nu göra "karriär" innan hon skaffar fler barn.

Caramis (RP)

2004

e Karlfälts Caruso RW - Artist (SWB)

Caramis är en riktig ponny, i både kropp och själ! Det är en underbart söt och rar ponny, samtidigt som hon är väldigt bestämd och matfixerad. Under våren ska hon få komma ut på små tävlingar och till hösten väntar kvalitetsbedömning.


Juno Monetas (SWB)

2005

e Dammen - Bamtung


Juno går under namnet "Svarta faran" här på gården. Livet är en fest enligt henne och hon skojar ofta till det lite med någon akrobatisk rörelse. Juno är under inridning och är hittills mycket lättlärd och snäll.

Look Me Up

2005

e Fullblod - Arab/SWB

"Looki" är lillasysters projekt. Hon är inriden och under vidareutbildning. Looki är supertrevlig och väldigt lättsam. Hon är mycket positiv till arbete och är en spänstig ädel liten tjej.

Ja, det var alla som finns här för tillfället. Men vem vet... det kanske kommer fler snart. Håll utkik!
4 kommentarer:

  1. Roligt att se hela hästpacket uppradat. Hur ska man kunna ha någon favvo? Hm, Juno kanske ... alla älskar Juno ...

    SvaraRadera
  2. Nu börjar det likna något!!... Snyggt uppställt med bra bilder! Min favorit är nog Gunnar. Väldans fint i Warren Hastings (visst?)

    SvaraRadera
  3. Nu tycks det vara dags för bilder på den lilla "ängeln med hovar"...

    SvaraRadera