fredag 18 september 2015

En vecka kvar, vi trimmar på

 
Tiden med Plutten går. Anledningen till att han är här närmar sig med stormsteg. Om en vecka bär det av till Vetlanda för årets upplaga av Ungponnychampionatet. Jag tycker att han arbetar på bra, men det finns såklart saker som jag skulle vilja fortsätta jobba med. Travlängningarna fungerar till exempel ganska bra i lättridning, men de blir hastiga när jag sitter ner. Får se hur långt vi kommer med det den här sista veckan. 

 
Vi växlar mellan att rida på ridbanan och att använda oss av ytorna ute på fältet. Vi har varit iväg till Eslövs ridklubbs ridhus två gånger också för att försöka få en glimt av oss själva i spegeln och rida på de rätta måtten. 


 
En annan som har fått vara ute på fältet och skoffa runt är Brasse, Big B, eller vad vi nu kallar honom (lite oklart i dagsläget). Det är Karros häst som har avslutat sitt sommarlov och gör nu höstterminen av treårsarbetet. Det är grundkondition och grundarbete som står på schemat för honom. Ja, och så ska han hoppas in. Vi tänkte ha en nybörjarkurs för honom och Bambi här i höst. Så här fint springer han:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar