fredag 28 juni 2013

Nordiska Mästerskapen 2013

Som värd för de Nordiska Mästerskapen 2013 står Flyinge Kungsgård.

Fredag har sedan länge (nja, okej, nån vecka i alla fall) varit utsedd till ledig dag och tid till att besöka Nordiska Mästerskapen för ponny (kat 1 och 2), juniorer och young rider i hoppning och dressyr. Beroende på hur man vill se det så kanske det inte ens räknas som en ledig dag, utan mer som studier av hur bra en ponny i toppsport behöver vara :-)... Och visst har det studerats! Från dressyr-young riders till laghoppning för kategori 2 (kategori C) till dressyr kategori 2-ponnyer till laghoppning för kategori 1 (kategori D) till dressyr kategori 1. Pust! Jäpp, det blev lite vandrande mellan Kastanjegården mitt på innergården där dressyren hölls och gräsbanan utanför själva kungsgården där hoppningen gick.

Karro hade med sig kameran och tog massor av fina bilder. Hon är ett foto-snille! :-) Mitt mål är att klämma in alla bilderna i ett lååångt inlägg imorgon, för just nu går det bara inte - ögonen går i kors snart, hehe.

För att gå händelserna helt i förväg så bjuder jag på en glimt av det som faktiskt var dagens höjdpunkt, den fantastiska ponnyn Not for Sale som tävlade under dansk flagg med Victoria E Vallentin i sadeln.

Not for Sale - segrare i dagens Individuella Mästerskapsprogram för kategori 1Inga kommentarer:

Skicka en kommentar