lördag 15 juni 2013

Tävling: Åstorpsortens RF, dressyr, dag 2

Idag packade vi in oss i bilen och åkte till Åstorp igen. Det tar typ en och en halv timme att köra dit och det är lite längre än vad vi brukar ha till tävling, men med inspiration i sinnet så är vägen aldrig för lång... Hehe.

Gårdagens oklarheter angående om vi verkligen var diskvalificerade eller inte fick sin upplösning, och visst hade undertecknad rätt för sig. Man blir inte utesluten om nummerlappen inte är på plats, men man blir dock hundra kronor fattigare... Men i detta fallet blev vi ju en placering rikare - Karro fick sin andraplats i klassen och är därmed färdigkvalad till nationell nivå i ponnydressyr! :-)

Dagens utmaning bjöd på ytterligare en start i LA:P1. Det var en uppgift som ekipaget tog sig an med mycket gott mod. Curre är verkligen alltid till sin fördel dag två då han är snäppet mer avslappnad. Lägg därtill till att Karro red super så har man ju ett succé-resultat! :-)

Låter kanske lite överdrivet, men idag var det faktiskt riktig BRA! Procenten landade på inte mindre än 70,39 och segern var vår! Det kändes otroligt skönt och glädjande. Jag är mycket, mycket stolt över både ponny och ryttare - i mina ögon är de guld båda två!

Se och njut:

Uppvärmning - Curre är alltings centrum! ;-)

Galoppvärmning i förvänd.

Startsignalen är given.

På väg in i travlängning

Öppna

Övergång mellangalopp ner till samlad galopp.

Travlängning

2 kommentarer:

  1. Den bästa och underbaraste du vet16 juni 2013 kl. 22:49

    Universum kretsar runt Curre.

    SvaraRadera
  2. Bland många många fina bilder så tycker jag fotot och texten "Uppvärmning - Curre är alltings centrum! ;-)"
    - Är enastående bra, borde vara med på någon fototävling.
    H EG

    SvaraRadera