fredag 18 januari 2013

Tävlingssäsongen 2013


Jäpp. Nu är det dags att börja blicka framåt mot tävlingssäsongen 2013. Kul!

Gick in på TDB idag och tittade lite på kommande tävlingar. Ojoj, det var länge sen man loggade in där kände jag. För oss blir det nog debut första helgen i februari, då har Eslövs RK programridning. Veckan efter är det pay´n´jump på LCR i Lund som jag också hoppas att vi kommer i väg på. Första riktiga tävlingen för ponnysarna är nog tidigast vecka 10. Då kan vi åka till antingen Torns RF eller Trolleholms RF och hoppa. Dressyrdebuten håller jag tummarna för ska bli i Färs Härads ridhus 23-24 mars. Nära och bra för oss. Sen rullar det på! Wooohoo! :-)

2 kommentarer:

  1. Avis! En sån granne skulle man ha! programridning, är det typ pay and ride? även för överåriga? eller tävlar du också ponnyerna i avd B?

    SvaraRadera
  2. Japp - världens bästa granne! :-)

    Ja, precis. Programridning = pay´n´ride. Det är för både ponnyer och hästar i Eslöv. Vem som tävlar ponnyerna beror på vem som passar. Karro är lång så det är bara stora d-ponnyer som gäller för henne. Antingen så tar vi hjälp av någon annan ryttare i ponnyålder eller så rider jag själv i avd B på de som är mindre i mankhöjd.
    Tessan

    SvaraRadera