söndag 29 november 2009

Unga talanger

Det var ju faktiskt en ponny som inte kom med i uppdateringen i inlägget igår, men som faktiskt förtjänar en egen punkt. Curre såklart (EG Carnot f-06 e FS Champion de Luxe).
Curre är inriden och har skött sig som en riktig gentleman. Snäll men lite blyg för skänkeln än så länge, dock mycket lydig och svängbar. Idag kände vi att det var dags att flytta gränsen framåt lite så Curre fick trava över lite bommar. Han tittade noga men gick lydigt över. På ryggen hade han Karro - ängel nr 1!

Curre ser sig för innan han travar över bommarna

Det gick enkelt så Curre fick vara med och leka lite till. En bom upp på stöden och ny anridning. Så här gick det:

Curre och en glad Karro.

Ett ekipage till fanns med på ridbanan, nämligen Samantha och ängel nr 2 - Tilde. Även här var det introduktion vad gäller bommar och hinder. Samantha har till skillnad från Curre inte löshoppat så speciellt mycket, men hon är ganska trygg och lättlärd så vi räknade med att hon skulle fixa detta. Det gjorde hon också. Travade fint på bommarna och hoppade snällt över hindret. Ja, först förstod hon inte riktigt att hon skulle hoppa över hindret utan klev mer över, men efter några gånger så förstod hon.


Duktiga Tilde och duktiga Samantha


Ett ekipage med fina framtidsutsikter!

Det här var egentligen andra rundan ungponnyer som Tilde och Karro fick ta sig an idag. Först ut hade vi Nathalies ponnyer Rita och Alex, men jag tror att hon nog bloggar själv om deras insatser. Jag kan avslöja så mycket som att duktiga var de! Läs själva på www.hillstar.se i bloggen.

Avslutningsvis fikade vi allihopa och som vanligt fick tjejerna i sig för mycket socker. Och som ju alla vet leder det direkt till fnittersjukan, men den ska vara ofarlig har jag hört! :-)

2 kommentarer:

  1. Vojne, vojne, tydligen en till som sockerpundat och fått energi - två blogginlägg på två dagar, vilken uppryckning! Och den som vill läsa om minsta hoppdebutanten på ridbanan denna dag kan göra det på http://www.meandmypack.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Ja, tänk att man skall behöva muta med bullar för blogginlägg. Men är det vad som krävs så lovar jag att baka oftare :)

    SvaraRadera