onsdag 6 juni 2012

Programridning i Frosta

Idag har vi varit hos Frosta RF och deltagit i deras programridning. Med oss hade vi Vanilla och Curre. Vi tog chansen att få rida igenom LB för ungponny samt LA för ungponny som ju är finalprogrammen för fem- respektive sexåriga dressyrponnyer. Det är även de programmen som står på agendan i Åsbo till helgen.

Först ut var Vanilla. Hon var väldigt fin från början till slut idag. Lite konfunderad över att banan var så lång såg det ut som att hon var, men programmet flöt fint. En miss i en galoppfattning, men en åtta på ena travlängningen!
Programridning pågår

Diagonalen i mellangalopp är lååång på en 20x60 metersbana!


Curre har inte varit ute på ett tag och verkade riktigt nöjd med att få följa med igen. Han drog som vanligt blickarna till sig och jag fick mer än en gång svara på frågan om hans stam. Kul! Programmet gick i stort sett riktigt bra. Nåt litet missförstånd och faktiskt ett ovanligt galoppomslag i ena upptagningen efter den första mellangaloppen. Domaren var dock mycket positiv och trodde mycket på honom inför framtiden - precis som vi!


Skänkelvikning på diagonalen
Snygg-Curre in action från vänster...
...och Snygg-Curre in action från höger :-)


Nöjda åkte vi hem med våra "GB-glassar" som Karro kallar dem. Jag kan avslöja att GB står för gulbruna i det här fallet, varför de är glassar har jag ingen aning om...?! 

1 kommentar:

  1. GB Glassarna, BIG LOVE TO THEM! Glassarna -> ja man äter glass på sommaren när det är varmt och chillar läget -> Nilla och Curre chillar juh mest läget hela tiden, liksom njuter av livet - precis som man gör när man äter glass. Och därefter GB Glassarna ;) Mycket fiffigt tycker jag iallafall :)

    SvaraRadera