onsdag 28 november 2012

Sommarbilder som blir till sommarminnen

Just nu känns det som länge sedan, men i tid räknat så är det bara lite mer än två månader sedan som de här två ponnysarna befann sig hos oss på Högås. Det var den duktiga uppfödaren Gunilla Stahre som förärade oss med uppdraget att rida in hennes femåriga ponnysto Cassablanka och som bonus fick vi låna hennes fina ponnyhingst Oramax SP 4 några veckor för att Karro skulle få möjlighet att trimma lite mer dressyr på sommarlovet.

Cassablankas inridning gick enligt skolboken och vi hann med både uteritt på fältet och hoppa uppsuttet. Men det allra bästa av allt är att hon är betäckt och konstaterat dräktig med IM Claudius RP 178 som står här hos oss. Nämnde jag förresten att Cassablanka fick dubbeldiplom som treåring med 9 9 i hoppning?!?! En superfin fölunge var det beställt :-)

 Cassablanka galopperar fint på lina

 Enkel och följsam

 Avslappnad och harmonisk

Cassablankas snygge morbror:
 Oramax SP 4
född 2005
e VDL Oramé
u Maybe
ue Tammerfors xx

Oramax är en ponny som vi verkligen uppskattade, både Karro och jag. Han gav en superfin känsla i ridningen och hade kunnat gå långt inom dressyren, men nu är han ju en stor talang i hoppning också och det är i den grenen han har tävlat och satsar vidare i. Vi var hur som helst glada över att ha honom här och det trimmades flitigt under tiden.
 Snygg och pampig

 Arbetsam och uppskattad

 Ser det inte skönt ut med sommar och härlig ridning?!

Ja, och för er som helt har glömt bort hur jobbigt det kan vara med gassande sol på en ridbana mitt på dagen så kan Melba förmedla känslan! :-)
Världens bästa Mebsing!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar