måndag 3 december 2012

Snökryddad söndag

Lamslagen av snön? Inte då! Vi skulle ju hoppa enligt planeringen.... Och det gjorde vi minsann trots kyla och snöflingor på tvären. Ridbanan saltad och mjuk under snön, ridsugna tjejer med rosor på kinden. Ja, tjejer i plural - för vi har fått förstärkning av Linnea som hjälper oss med ponnysarna några dagar i veckan. Hon är inflyttad Hörby-bo och saknade hästar att rida, men hade storleken för ponny - och vips så hade vi konverterat henne till ponnyryttare!

Reo hoppade uppsuttet för andra gången i sitt liv och tog sig runt en hel bana på ett mycket övertygande sätt.  Honom gillar vi skarpt!

 Reo och Karro påbörjar banan

 Reo kliver av stort! Hänger du med Karro?

Linnea har fått Grynet som ett litet projekt och får även möjligheten att introducera henne på tävlingsbanan om allt går bra. Grynet har helt greppat det här med hoppning och är superrolig att rida på hinder!

 Spetsade öron och fart i språnget

 Lite snö i motvind stoppar inte ett gryn inte!

Uteritt på lite unghästar och sen lunch med adventsfika och glögg. Stärkta av mat och värme blev det ridning på Curre för Linnea och Claudius för Karro. Skodda hästar gör sig bäst på spåret när snön är med i leken men det hindrar inte lite trim och lite bus!

 Curre och Linnea

 Claudius och Karro

 Cool bild som illustrerar känslan utomhus denna dag

 Claudius i piaff? Nä, men ett tips från fotografen är att knäppa bilden precis i övergången från trav till galopp! 
 Lite bus var det beställt!

Woohoo! 

Min söta Parfait busar med sina kompisar

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder!
    Är dock lite avundsjuk på att ni har mer snö än mig... =)

    SvaraRadera