söndag 23 november 2008

Mot nya äventyr!


Gunnar har flyttat från Skåne. Han har - liksom Juno - blivit göteborgare (ska detta bli en trend kanske?). Vi har sålt honom till Billdals ridklubb där han ska gå med i verksamheten. Jag tror att han kommer att bli en underbar ridskolehäst. Mjuk att sitta på, fin i handen och ett ständigt glatt humör. Vi önskar honom (och ridklubben) all lycka till med det nya livet. Om han får hemlängtan kan han ju alltid snacka lite med Svarta faran, de står på samma anläggning då Klara (som köpte Juno) är verksamhetsansvarig (dvs ridskolechef) på Billdals ridklubb.


Hera har gjort ytterligare en start. Den 16/11 var vi i Hässleholm och hoppade återigen 1 meter. Och visst blev det en runda utan fel! Superduktig. Meningen var att hon skulle ha debuterat en klass högre igår (dvs 1.10 meter) men vi tyckte inte att det var värt att köra med det väglag som vi har nu - is och snö. Så Hera fick sola sig i hagen och njuta av det vackra vintervädret istället.


Jag har faktiskt ett litet tips till mina mest trogna blogg-läsare. Om man vill ha lite koll på vad som händer i de små djurens värld här på gården, dvs alla hundar och katter, så ska man kolla in en annan blogg. Nämligen den här: http://www.meandmypack.blogspot.com/

Många härliga bilder och tokiga små texter. Underbarast är såklart Melba (min hund då, om någon tvivlade :-) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar