tisdag 6 september 2011

De försvunna delarna

Ja, då var det dags att förtälja den spännande fortsättningen från ponnyderbyt som vi så ambitiöst startade i flerdels-form. :-)

Sanningen är den att det blev ganska långa dagar. Tilde och jag var trötta när dagen var slut och ingen orkade riktigt ta tag i det där med bloggandet. Hur som helst så var ekipaget jätteduktiga. Det var tuffa banor och tyärr låg inte alla bommar kvar. Placeringarna uteblev men det var en värdefull erfarenhet och arrangemanget i sig var superhäftigt. Vi kommer definitivt att delta igen!

En annan sak som egentligen har förtjänat ett helt eget inlägg, men som måste tas upp så fort tillfälle ges (dvs nu då) är ju följande:

Årets tredje föl har kommit!

15/7 gav Ophra liv åt ett underbar hingst, nämligen:

Högås Springsteen

 Alldeles ny...

 Precis uppe på benen

 Ute på tur med sin stolta moder

Härlig uppsyn!

Det gick fort att släppa ihop dem på betet med de andra två mammorna och fölen. Nu leker alla tre tillsammans och det är verkligen en fröjd att se! Ibland kör de små rejs och jagar varandra. Då kan jag inte låta bli att göra halt om jag sitter och rider på ridbanan och bara njuta av att se på dem! Nördigt kanske, men för mig är det livskvalitet! :-)

Här kommer lite blandade bilder på Parfait och Bamalama. Det händer saker med dem hela tiden...

 Parfait nosar på Sara (fick inte vara med på bild...). Lite mer än två månader gammal.

 Bamalama bara två veckor gammal blir flera storlekar mindre än sin nya kompis

 Några veckor senare. Tänk vad fort de fyller ut sina små kroppar.

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar