tisdag 20 september 2011

Massor av resultat

Bara för att bloggen har stått stilla under våren och sommaren betyder inte det att ponnysarna här på Högås har gjort det. Nej, snarare tvärt om. Vi har varit ute och tävlat ganska flitigt och jag tycker att både ponnyer och ryttarinnor har gjort ett mycket bra jobb.

Här kommer en liten uppdatering med bilder. Jag skulle kunna bildbomba betydligt mer, men vi har bytt dator och de flesta bilderna ligger på den gamla. Tror dock att man kan skapa sig en uppfattning om hur det har sett ut med hjälp av bilderna nedan:


Simberg Samantha

Tilde och Mantha har under vår och sommar avanccerat uppåt i klasserna. De vann sin debut i LA och har även kvalat till 6-årschampionatet i hoppning (Samantha är sju i år men har haft föl) som går i Falkenberg sista helgen i spetember. Efter ponnyderbyt i Dagstorp debuterade ekipaget MSV B i Frosta och vann både debuten och klassen innan som var en LA+5. 


Debuten i MSV B


Tilde och Manthan hoppar ut för banken i Dagstorp


Ärevarv nr 1 i Frosta


Förstapris i MSV B

EG Carnot

Karro och Curre har blivit alltmer samspelta och har tagit flera segrar och placeringar i LB-dressyr. De har kvalat till både ungponnychampionatet för 5-åriga dressyrponnyer (Falkenberg i september) och "Agria Ungponnydressyr 2011" för 5- och 6-åriga ponnyer som går i Lillhagen samtidigt som lagtävlan div Elit har en omgång.



Uppvärmning i Gärds 


Dags för start


Karro och Curre på väg mot seger i LB:3


Uppvärmning i Sösdala


Caramel

Caramel har varit ute och skaffat sig rutin på hoppbanan. I somras startade hon ett antal LB-rundor med Tilde och nu under hösten har Karro och Caramel startat LB samt LB+5 ett antal gånger. Caramel är väldigt cool och stabil inne på banan, men nollorna har inte riktigt kommit än. Jag tror hon har gjort tio rundor med 4 fel nu... Hur som helst hoppar hon väldigt väl och jag tror mycket på henne!


Tilde och Caramel i Dagstorp


Karro och Caramel på väg mot start i Frosta


En superfin runda!

Rhodin Hedde

Hedde har hunnit med att göra några starter i både hoppning och dressyr med gott resultat i båda grenarna. Han har varit placerad flera gånger i LB dressyr och går väldigt stadigt. I hoppningen har han debuterat LB med felfritt resultat.

(Dressyrbilderna ligger på den andra datorn så jag återkommer med dem)

Hedde gillar morötter!

Högt och fint

En rosett och ett leende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar