måndag 5 augusti 2013

Två bad-kungar! (eller badankor kanske?!)

I år hände det äntligen. Vi åkte på semester! En hel vecka har vi varit borta, spenderad vid Vänerns strand tillsammans med våra grannar och goda vänner familjen Smith. De, precis som vi, hästmänniskor med egen gård och allt vad det innebär, och vi hade ett gemensamt krav: inga hästar på semestern! Att bo på nån nedrans lantgård var uteslutet alltså :-). Vi hyrde istället en stuga i Spikens fiskeläger utanför Lidköping. Otroligt vackert och rofyllt. Två dagar spenderade vi på Skara Sommarland, en dag besökte vi Läckö Slott och däremellan blev det en del bad i långgrunda Vänern och mycket sällskapsspel och fikastunder. På bilden ovan kan man se de två storbadarna, Otto 7 år och min kära sambo Micke (också 7 år?!?!).

Väl hemma igen stundade som tidigare inlägg vittnat om en del ridning. Vi börjar närma oss sommarens stora mål för våra två fina femåringar Knatte och Claudius: ungponny SM i Karlstad! Finalklasserna för de fyra-, fem- och sexåriga ponnyerna går under samma meeting som SM för ponny och juniorer. Vi har en bra bit till Karlstad, men vi ser verkligen fram emot att få åka dit. Uppladdningen pågår för fullt och imorgon ska båda ponnyerna träna för Susanne Gielen. Vi har varit där med Knatte tidigare, men för Claudius blir det första gången. Ska bli kul att höra vad hon tycker om honom.

Nu är det dags att gå ut och tömköra lite i värmen. I eftermiddag kommer Micke hem med första lasset halm. Stora rundbalar som ska rullas på plats uppe på loftet. My favourite happening of the year! Or...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar