måndag 6 juli 2015

Äntligen lite känsla för feeling!

Jajjamen, igår var det så äntligen sommar på riktigt för mig! Det har ju varit vääldigt varmt de senaste dagarna, vilket har varit mycket välbehövligt eftersom juni var typ kallast ever (kändes det som i alla fall).

Dagen började med fix i stallet och sen avgång mot tävling. Karro har en häst till försäljning här hos oss (hennes första, tänk så stor hon har blivit!) och den behöver utöka sitt CV med lite tävlingsresultat. Hästen heter Berlin, valack född 2007 e L´Acteur - Napoleon (hela stammen här ). Förra veckan var vi iväg i Gärds och då startade de en LB2 på 69,5 procent och tog andraplatsen i klassen. Igår var det dags för Berlins debut i LA hos Frosta RF. Starten gick vid kl 11 på förmiddagen och hettan var påtaglig. Men det gick bra ändå, 70,6 procent trots två missar! Det räckte till placering, de blev fyra i klassen av sex placerade. Karro visade honom jättefint. Stolt och nöjd :-)

Ekipaget in action

Det blev en 8:a på den här fina mellangaloppen!

Vi åkte hem med hästen och åt lunch, sen fick Karro köra tillbaka och delta i prisutdelningen. Och efter det började vi äntligen närma oss väsentligheterna :-). Vad är väl en sommar utan ett dopp i plurret?!?! En granne några kilometer härifrån har en stor damm som de har grävt för att kunna ta vatten ur på somrarna. Det finns en brygga där och det känns som en riktig liten sjö. Dit åkte vi, jag hade med mig Signe, och oj vad vi badade! Det var så skönt i vattnet, man kunde vara i hur länge som helst!

Signe funderar på om hon ska doppa sig

Som den terrier hon är hämtar hon glatt bollen - gång på gång!

Ibland får man ta igen sig också. Så fin hon är, mitt älskade lurv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar