fredag 31 juli 2015

Mirabelle här på inridning

Mirabelle - en söt och vacker tjej som har gjort ett bra intryck så här långt.

Sedan några veckor tillbaka så har vi en ny ponny här på inridning. Hon heter Mirabelle, född 2012 e Verona´s Bo-Gi RP 134 - Aester el Nino (NWR). Hela stammen kan ses här >>>.

Vi har hunnit med att vänja henne vid träns och sadel, förstå grunderna i longering samt hängt och suttit på henne i skritt. Det har fungerat bra. Vi har även löshoppat några gånger. Det hade hon provat på innan hon kom hit, men inga direkta höjder utan mest på lek. Hon har visat sig vara orädd och uppmärksam. Hon hoppar hjälphinder och oxer utan att tveka. Hon hoppar lätt och spänstigt tycker jag. Men det jag gillar allra bäst är nog galoppen. Väldigt välbalanserad och både rund och vägvinnande. Tror den blir jättehärlig att rida!

Det finns en liten plan på att visa henne på treårstest i slutet av augusti, men vi har ytterligare någon vecka kvar innan det måste vara bestämt...

Några bilder från när vi löshoppade sist. Dock bara från när hon fick värma upp i galopp. Eftersom hon är orutinerad i hoppningen måste både jag och Karro finnas till hands för henne och då kan ingen stå och glo i kameran :-).




Snygg ponny va!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar