onsdag 8 juni 2016

Fortsatt fina insatser!

I måndags, på självaste nationaldagen, var vi på pay´n´jump hos Hästhagens RF. Manthan och Lilly fick lufta sig i 50 cm och 60 cm igen. Om den förra tillställningen vi var på var mer träningslik så var den här definitivt mer tävlingslik. Stor utebana där hela ytan användes i bansträckningen och hindermaterialet var klubbens tävlingspark. Glänsande bommar och fina infångare! För oss var det perfekt. Ekipaget behöver träna på situationer som liknar skarpt läge (riktigt tävling alltså) och det här var så nära man kan komma!

Manthan hoppade som ett spjut på framhoppningen och Lilly hängde med, ett stort flin på läpparna hade hon också! Väl inne på banan till första rundan kom det lite nervösa känslor över ryttarinnan och inledningen blev blyg med något stopp. Lilly ryckte dock upp sig och Manthan kom upp i rätt tempo och sen gick det som vanligt, dvs med fart och fläkt och utan problem. Till andra rundan var nerverna under kontroll från början och det såg strålande ut från start till mål!
Till helgen är tanken att vi ska åka till Hästhagen igen och hoppa 50 cm och 60 cm... På riktig tävling! Det blir spännande kan jag lova! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar