torsdag 9 juni 2016

Någon har uttryckt en åsikt...

Sjölandia i fokus

"Det är mycket Manthan i bloggen nu för tiden..." citat: Karolin Sjöland. Ja, visst är det så, och det är väl inget konstigt alls - men här gäller det att läsa mellan raderna, vad menar hon egentligen? För ingen kan väl få nog av att läsa om ljuvliga Manthan och supersöta Lilly?! Alltså måste det vara ett dolt budskap gömt i det uttalandet. Kan det vara så att min 180 cm långa ståtliga ponnybereiter saknar rampljuset lite? Hon är ju faktiskt fyllda tjugo år och tiden som förstepilot går obevekligt mot sitt slut. Oklart vem som sörjer det mest, Karro eller jag, men antagligen båda två lika mycket. När vi var och tävlade med Stene i Perstorp för några veckor sen så sa hon plötsligt när vi satt på en bänk och väntade på bangång: "Tävling är liksom inte på riktigt om det inte är Sjöland och Holmberg som åker iväg." Jag var tvungen att instämma. Vi är ett extremt sammansvetsat team. Det finns ingen i världen som jag hellre skulle samarbeta med i tävlingssammanhang. Vi tänker typ som en person, allt går på automatik utan att man behöver prata om det. 

Nu kom jag lite från ämnet... Ämnet var ju inte att credda Karro för att hon är bra utan mer att göra mig rolig på hennes bekostnad, hehe. Long story short, jag tror helt enkelt att hon vill synas lite! :-) Nu är det ju faktiskt så att hon syns en hel del i inläggen från när vi är ute på tävling med Stene, men som dom dressyrnördar vi är så nöjer man sig inte med hoppbilder. Nej, det ska vara lindor och dressyrsadel. Som tur är så har jag lite sånna bilder på lager. Så här såg det ut i slutet av maj alldeles innan Karros fyraåring Bigge fick gå på sommarvila: 

Det sista som skulle ske innan Bigges betesgång var egentligen ett hopp-pass i ridhuset. Nu blev det inte så och då får man istället prova något nytt - barbackaridning för första gången! Jag erbjöd mig, storsint som jag är, att föreviga denna tillställning och greppade kameran. Karro tog sen med sig kameran hem. Idag när jag åter fick grepp om minneskortet så var antalet barbackabilder kraftigt reducerade. Man skulle nog kunna säga att alla bilder som ställde fröken Sjöland i en ofördelaktig dager hade raderats... Lite fegt tycker jag nog, meeen samtidigt känner hon mig väl för väl. Vissa saker vill man ju inte ska hamna i orätta händer... :-)

Ja, här är två godkända bilder i alla fall. Ni ser ju själva hur tråkigt ordentliga de ser ut, hehe.1 kommentar:

  1. Haha! Äntligen ett blogginlägg med klass. It sure feels good to be back!

    SvaraRadera