lördag 20 april 2013

Löshoppning i solsken

Idag har vårkänslorna spirat, de må jag säga! :-) Förmiddagen ägnades åt löshoppning av de yngsta och detta genomfördes i kortärmat. Vinden var som bortblåst (haha) och tack vare det slapp vi både omkullvälta hinderstöd och trasiga plastband. Alla skötte sig bra och de yngsta njöt verkligen av äventyret att lämna hagen. 

Först ut var Perfa, född 2011 och Joule, född 2012. Joule föddes här hos oss förra sommaren och ska växa upp här. Matte är mycket kära vännen Louise. Båda tjejerna skötte sig bra och de är så himla spänstiga! Kul att se dem röra sig.

På väg och på gång!

 Perfa

 Joule

 Hotta brudar från Högås

 Joule hoppar

Perfa hoppar

Tillsammans! 

Nöjda.

Next var Stene och Bambi, båda födda 2011. Det här är grabbarna med galoppen! Tjoho vad det går undan! Men de är ändå balanserade och det är viktigt, så det glädjer mig att se.

Stene tar bommen flygandes. 

 Bambi väljer högt över istället.

 Stene hoppar.

 Bambi hoppar.

Först Stene... 

 ... och sen Bambi! 
(Bästa bilden idag - snyggt fotat Karro!!!)

Tillsammans.

Därefter fick Rocky röra på sig. Han är född 2010 och har ju löshoppat mer. Han fick hoppa enligt den nya löshoppningsmodellen med en bom i svängen, ca 3 m sedan ett litet räcke - ett galoppsprång - räcke - ett galoppsprång - oxer. Rocky är så härligt självklar i sin hoppning, ska bli kul att sitta på sen (tror jag i alla fall).

 Rocky på väg.

 Hjälphindret...

... och oxern.

Även Grynet och Foxy fick hoppa, men de hamnade inte på bild. Sist ut var Uffe. Han, liksom Grynet och Foxy har ju åldern inne för uppsutten hoppning, men idag tyckte vi att de kunde få rocka runt lite själva!

 Uffe-tuff!

Uffe-sötnäsa :-)

Efter lunch blev det ridning - också det i t-shirt. Tokhärligt! Underbart. I am alive! :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar