måndag 22 april 2013

Najs söndag

Igår var ytterligare en härlig dag med sol, om än inte så varmt att det blev t-shirt igen. Före lunch red jag Grynet och Foxy för första gången efter deras vintervila (som blev ofrivilligt lång!). Det blev varsin joggingrunda på ridbanan i sann ponnystil = barbacka.
 :-)

Efter lunch hjälpte jag Karro som skulle hoppa Speedy. Ett mycket tillfredsställande arbetspass där han hoppade riktigt bra. Jag tycker att han har utvecklats precis i den riktning som man önskar när de går från att vara fyra år till att vara fem. Ska bli spännande att se hur säsongen kommer att gå nu när han börjar tävla. Vi har ju våra förhoppningar...

 Perfekt framhoppning!

Speedy hoppar vattenmatta för första gången som femåring. Bäst att titta lite extra...

Två stycken unga talanger som blickar framåt mot många härliga ritter!

Sen blev det bortplockning av alla hinder. Nu var det dags för dressyrfilmning. Vi ska producera några enklare filmer på Claudius som vi kan lägga på hans hemsida så att intresserade stoägare har möjlighet att se honom i rörelse. Igår var en bra dag att börja! 

Självklart blev det även några bilder tagna. Jag börjar med att bjuda på dem, filmen kommer senare idag när jag har lagt över den i datorn. 

Uppvärmning.

Skarpt läge.

När vi var nöjda med filmningen så gick vi ut på fältet och tog ytterligare några stillbilder. Det blev riktigt fin stämning i dem. Stor eloge till Karro som ställer upp och fotar och gör det så bra! Sjölandia rules! :-)2 kommentarer:

  1. Sjölandia is da shiiiit!! (efter en viss skäck i stallet så klart!) ;-)

    SvaraRadera
  2. Fina hästar med "snygga" ryttare!
    Underbart foto, tål att titta på många gånger.

    SvaraRadera