torsdag 25 september 2014

Gulliga Gullan


En mycket vacker mamma!

För några veckor sedan hade vi fint besök här hemma på vår ridbana. Det var ingen mindre än Claudius mamma EG Guylian RP 1292! Hon har fått en ny ponnyryttare och därmed blivit skåning. Det är 14-åriga Olivia Eghall som ska ta vid och det ser vi mycket fram emot här på Högås! 

Gullan, som hon kallas till vardags, har placeringar i nationell FEI dressyr tillsammans med sin förra ryttarinna Karolin Ekström Klevinius. Överlämningen till den nya familjen skedde här hos oss och självklart var vi ju tvungna att ta en liten provtur först innan hon åkte vidare. Karro svingade sig upp i sadeln och red ett lättare pass. 

Gullan var en mycket trevlig bekantskap. Väldigt lyhörd och följsam. En harmonisk och vänlig häst, precis så som man vill att en ponny ska vara. Vilket toppenbra sto att avla på!

Karro testar lite galopp på Gullan

Fint travarbete

Trevlig harmoni!

Nu har Olivia och Gullan hunnit lära känna varandra lite och de har precis gjort sin första tävlingsstart tillsammans. De red en LA:P1 och resultatet räckte till ett nationellt kval! Det ska bli så roligt att följa dem! Vem vet - mor och son kanske kommer att bli konkurrenter på tävlingsbanan nu när båda finns i Skåne. Men det är ju faktiskt bara roligt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar