lördag 13 september 2014

Rocky goes good-looking!

Högås Rock´n´Roll

Han blev kanske inte så tokig i alla fall, min lilla Rocky. För oss här har han alltid varit en riktig slyngel som mest har sett ut som en enda stor rumpa med kissfläckar på under sin uppväxt. Nu börjar det arta sig, tror jag bestämt. Idag åkte fintränset på och manen rullades ihop. Fläckar av olika slag har i möjligaste mån försökt att avyttras eller döljas (blev ingen hundraprocentig känsla där inte...) och sedan ut på fältet vi gå.

Rocky visade sig vara lite av en talang när det gällde uppställning. Han var riktigt foglig det vill säga (vissa ston som vi har fotat har det nämligen varit lite sämre med när det gäller den saken hmhm.). Vi fick till några bra bilder och kunde vandra in i stallet igen. Dags för sadling och ridbilder!

Högås Rock´n´Roll
född 2010
e Arhults Alexander (welsh sek B)
u Ophra (SWB)
ue Zephyr 829

Fin hals! Vad tror ni att han spanar på?!

Ut på fältet igen, nu med mig på ryggen. Vi red några vändor fram och tillbaka framför Bambi och Stenes bete. De tittade nyfiket på. Rocky kändes fin och skötte sig bra så jag hoppas att de lärde sig något! Hehe.

Här kommer en hel hög med bilder (går bra att klicka på om man vill se dem större):

Rocky visar Stene (som har samma mamma) hur man travar fint.

Sen visar han Bambi hur man galopperar fint.På väg hem från fältet gjorde vi en sväng in på ridbanan. Karro var inte nöjd med travbilderna i vänster varv så vi tog några varv till.

Trav till vänster var det beställt!

Sen fick Rocky varva ner.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar