söndag 3 februari 2013

Dagen idag
Curre övar benlyft

Gäääsp! Klockan är mycket och vi har just kommit hem från släktkalas. Ja, eller inte just precis alldeles nyss... Mer för en stund sen, jag har ju hunnit kvällsfodra också faktiskt :-)

Trots sängen som lockar så vill jag ändå skriva något kort om dagen. En solig men kylig dag på Högås. Fick köra en favorit i repris idag, det vill säga grooma igen. Hade så himla ont i magen så jag kände att marktjänst var mer överkomligt. Jag tror inte att Karro blev så ledsen, hehe.

Allt har flutit på. Knatte var tokpigg berättade Karro när hon kom in från ridturen. Meningen var att hon skulle ha börjat på ridbanan och sen ridit en sväng på fältet, men så blev det inte - inhägnat område var tydligen att föredra ;-)

Claudius har fått hoppa för första gången sedan han hade sitt jullov. Kuuul tyckte både han och Karro. Tog några bilder som kommer imorgon.

Curre gjorde ett lättare arbetspass med lite travbommar som uppvärmning. Imorgon åker vi till Eslövs RK och rider igenom två program. LB2 och LA3 blir det. LA3 är ändrat i år. Tur att Karro kollade det nu här under kvällen... :-) 

Sussa som gäller nu! Natti!
 Han är precis så här fin som han ser ut, att rida!


Curre the cute one :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar