fredag 1 februari 2013

Telefonmöte


Hemsidan för ungponnyaktiviteter arrangerade av Svenska ponnyavelsförbundets (SPAF) ungponnygrupp.

I början av den här veckan hade ungponnygruppen, som först och främst arrangerar ungponnychampionatet i Falkenberg, sitt första telefonmöte för året. I den gruppen ingår numera jag. Hur jag hamnade där?! Tjaa, efter championatet i höstas sammanfattade jag mina tankar och idéer kring hur man skulle kunna utveckla arrangemanget och la sedan ut dokumentet i de båda facebookgrupperna "Alla vi som älskar ridponny" samt "Welshponny". Det fick till följd att jag helt enkelt blev tillfrågad om jag ville vara med i arrangörsgruppen. Så är det, om man sticker ut hakan så får man räkna med att någon ser den ;-). Nä, men allvarligt så är det väl så att man kan inte bara tycka en massa saker, man måste också vara beredd att GÖRA något!

De flesta i gruppen är nya och mötet gick mest ut på att få en uppfattning om varandra och bli informerad om  hur/vad och i vilken ordning saker behöver göras. Det verkar vara en bra blandning av folk. Vi har olika erfarenheter och kompletterar förhoppningsvis varandra bra. En gruppmedlem tog spontant på sig att vara hemsideansvarig så en ny design kommer att dyka upp - det ni ser ovan blir ett minne blott! :-)

Jag tog på mig att ansvara för biten med sponsorer. Jag har lite idéer om hur vi ska kunna få starkare, nöjdare och fleråriga sponsorer. Det blir inga stora förändringar av championatet i år, men några små nyheter blir det nog... Jag rapporterar när det blir officiellt.

Nu är i alla fall det administrativa arbetet igång... Så jag hoppas att alla som läser min blogg och som har en eller flera svenskfödda ungponnyer bokar in sista helgen i september!3 kommentarer:

 1. Bra där!
  Har ingen för i år tror jag men nästa år hoppas jag....

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket!
  Han är efter f. Willoway Goldigger RNF 127 och m. Esse Pauline RNF 1605 :)

  SvaraRadera
 3. Bra, det behövs många som jobbar med ungponnychampionaten. Det är ett jättearrangemang som vi besökt många gånger. Förra året var vi "bara" funktionärer. Men de fem senaste åren före det har vi haft uppfödningar med./Annika

  SvaraRadera