tisdag 26 februari 2013

Pusskalas!


 Gurra med sina nya polare.

Idag har Louise och lilla Gustav varit här och hälsat på. Louise är matte till Bab-San som övervintrar här hos oss och som är dräktig och ska föla i början av juni. Hon är även matte och uppfödare till Joule som är född här på Högås.  Läs om när Joule var föl här >>>

Gustav är inte fyllda två år än, men redan en riktig hästkarl. Han har både klappat, pussat och myst med Joule och Perfa. Det klickade mellan dem direkt!


 Joule och Perfa kollar in Gurrans fina halsduk.

Mysigt att klappa på Joules mjuka mule!

På eftermiddagen dök Karro upp igen. Veckan vid havet i solen är slut - åter till läxor, kyla och hästar. Hon verkade ganska nöjd med det får jag säga :-). Vi körde till ridhuset med Curre och Ken. Hoppade några små hinder och det fungerade bra. Det var två andra hästar i ridhuset och Ken tyckte att de var ganska spännande, han lät en del, men han sköter sig bra och ridningen fungerar fint.

Lite mer oroad blev jag dock när jag kom hem och läste på tidningen Ridsports hemsida att Vetlandaortens RF har fått kvarka och anläggningen är stängd. Det är mindre än en månad kvar till bruksprovet som ska genomföras där... Eller, så blir det nog inte nu?! Shit. Ken är ju anmäld. Hur långt bort kommer vi bli tvungna att åka? Uppdatering i ämnet kommer!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar