måndag 27 maj 2013

Vi har fått ett nytillskott här på Högås i form av Josse, nyss fyllda 13 år. Hon är likt Karro en av våra grannar på ca tio minuters cykelavstånd. Josse är ytterst välkommen - kanske är återväxten på ungdomsfronten tryggad?! ;-)

Josse har hittills mest ridit på Hera. Jag har inte hunnit med henne så mycket sen hon kom hem igen och hon är ingen häst som gillar att bli ståendes. Det har fungerat superbra. Hera, tio år i år, har förvandlats till den snälla läromästaren! (Och nej, vi har inte ridit ut i skogen än!) Jag njuter när jag ser Hera så glad. Hon är lydig och lagom pigg med Josse.

Igår fick Josse prova att hoppa med henne för första gången. Det gick som en dans. Båda tyckte att det var kul, men höll sig ändå i skinnet. Ja, det är klart, nån gång klev väl Hera av lite stort... Då trodde Josse att det var månfärd på gång. Hehe. Sånt får man räkna med när man hoppar Svarta Faran!

Kolla in stilen hos det här ekipaget:


3 kommentarer:

 1. Rekord i antal bilder i ett inlägg? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nähä du! Jag får det till lika många som här om dagen när jag bloggade om senaste tävlingen... så det är väl mer standard tycker jag! ;-)

   Radera
 2. Blir bra, behövs en - no 2 bereiter!

  SvaraRadera