fredag 1 mars 2013

Bästa blogginlägget i februari

Idag börjar en ny månad, och det betyder att jag får boosta mig själv med lite beröm och utse förra månadens bästa inlägg.

Den här gången var det inte svårt - jag visste det faktiskt nästan redan när jag skrev inlägget ;-). Totalt gjorde jag 32 inlägg i februari. En månad som jag tycker går att sammanfatta som ganska tung, och till stor del har det berott på vädret. Idag fullkomligt strålar solen över Högås och jag ser det som ett tecken på att mars kommer bjuda på behagligare tider.

Med motveringen:
En glädjande dag, i både skrift, bild och handling som är väl värd att uppmärksammas. Det faktum att jag äntligen lyckades trycka på knappen i exakt rätt tillfälle är nästan ensamt skäl nog till att låta detta bidrag vara februaris vinnare!


Klicka på bilden för att se det vinnande inlägget.

Tidigare vinnare:
Januari

6 kommentarer:

 1. Det finns ett bättre inlägg?????

  SvaraRadera
 2. Själv röstar jag ju på den 26:e februari ;)

  SvaraRadera
 3. 9:e februari är så bra

  SvaraRadera
 4. Hur "anonyma" ni än är så tror jag att era val avslöjar er... Och jag bedömer er som klart jäviga i detta fall! :-)

  Men visst, ni har en poäng, båda inläggen är goda kandidater, haha!

  SvaraRadera
 5. Då får väl jag, eller rättare sagt vi (eftersom jag tror att en till väljer samma inlägg) "klämma till med" ett eget förslag. Februarihöjdpunkten måste väl ändå varit lördagen den 23:e februari 2013?

  SvaraRadera
 6. Inte kunde jag ana när jag skrev det här inlägget att det skulle bli en sådan debatt om vilket inlägg jag borde ha valt.

  HAHA! Tack alla ni för att det livas upp lite här i bloggen!
  :-)

  SvaraRadera